Neurolinjen

Dag 2 GammleByn

Kategori: Allmänt




Som ni märker har vi farit några hundra år tillbaka i tiden. Men huset i bakrunden var lite för ny till bilden. Men det kunde inte vi rå för. Det var roligt att se hur dom hade på den gamla tiden. Det var inte hanikapp vänligt att gå på gatorna på den tiden. För det var rull sten som gatorna var bygda av och det var ojämt.




Dag 2 Åkte vi till Århus. Vi delade oss i två grupper och ena åkte till Gammle byn. Och den andra till konstmuseet. Det speglade hur dom levde på ca 1700 talet, hur det såg ut då. Efter som vi var där hela dagen så blev vi hungriga och åt Lunch där borta. Enligt vår kafe expert var det go kaffe där borta Som vi drack efter en jobbig arbetsdag. När vi åkte dit åkte vi efter strandvägen och det var vakert där borta. Det var så att vi körde efter en skogs mylla och det inne höll bok träd.




Här har vi två av det lag som spelade fotboll(Danmark mot Sverige). Och det slutade med en för krossande seger för Sverige med 7-4 enligt den Svenska förbunds kaptenen. Skriven av Petri och Diktaterad av Daniel.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: