Neurolinjen

Lovvarning

Kategori: Allmänt

Här sitter riddarna kring ovala bordet och Matilda. Jag firar  att jag gått i mål med "Livet efter Framnäs" och vårat hjärnjobb.Därför fikar jag och mina kurskompisar med tårta som jag inte har bakat men köpt. På sportlovet ska jag få ordning i min egna lya. Det ser jag framemot.  Blir inte allt för mycket sportande pga av ett brutet finger men någon promenad blir det säkert. Hoppas solen dyker upp. wwwbra med lov. Matilda.nu

killkväll

Kategori: Allmänt

TJA GANSKA BRA,MYCKETGODMAT OCH MYCKET TREVLIGT MEN TILL DET TRÅKIGA DET VI HADE VAR EN SUPER KALL BASTU. JA MAN FRÖS TILL OCH MED MYCKET OM TÅRNA Å DE SKA KALLAS BASTU,MEN JA SKA INTE VARA SÅ HÅRD DET ÄR JU BARA MINA ÅSIKTER.MEN JAG VAR TVUNGEN ATT GÅ UT Å LÄGGA MIG I SNÖDRIVAN FÖR ATT ÖKA KROPPSVÄRMEN.

Munnen full av Jokkmokk

Kategori: AllmäntDenna bild skulle beskriva det mesta i mitt första besök till Jokkmokk.
Det var fika, mat, fika, provsmakning, köpa remmar, polkagrisar och munkar.
När vi for till marknaden hade jag som mål att köpa ryggkliare och kolla efter remmar
som alltid brukar finnas på såna här liknande evenemang.

Först bestämde jag mig för att gå på marknaden med Helena och Matilda, före vi åt lunch.
Under denna tur så blev jag, Matilda och Helena frågade om vart apoteket fanns
eftersom han tyckte att vi såg ut som Jokkmokkare.
Detta gjorde oss lite små stolta.

När jag sedan gick andra varvet med Rikard så hittade jag en ryggkliare som
bara kostade 240kr mindre än den första jag såg.
Glad som jag var betalade jag 40kr och sedan var dagens pengar borta.
Innan jag visste ordet av det så hade jag köpt remmar, 10st sockarmunkar,
en ny zippo-tändare,en påsechips och min kära ryggkliare.
Det som folk undrar mest över är varför jag köper tändare nu när jag
har varit tobaksfri i 40 dagar.

Jokkmokks Marknad

Kategori: AllmäntHär är vi på standard stället när vi är på Jokkmokks marknad och det heter City . Och vi brukar samlas där efter vi har gått runt. Och man ser att jag har varit och handlat ett par hanskar. Som jag har på bordet och dom var jävligt varma. Och det är så att skolan personal klagar inte licka mycket som för. Det är mycket det att det är varma . Det är mycket viktigare än riktig mössa. Jag skullle ha köpt en mössa men sen tog snål heten över. Jag börjar inte betala §900kr för en mössa. Det spelar ingen roll hur varm den är. Fast det skulle bli sommar när man har den. Man våga inte lämna av den någonstans. Utan att förstöra kvällen att vara orolig hur mössan mår.

PETRIS RYGG

Kategori: AllmäntPETRI HADE ONT I RYGGEN, HAN FRÅGADE JENS OM HAN KUNDE GÅ PÅ HANS RYGG, MED EN VISS TVEKAN STÄLLDE HAN SIG UPP OCH BÖRJADE TRAMPA FRAM OCH TILLBAKA.
JAG HÄMTADE BLOGG KAMERAN FÖR ATT FÖREVIGA DETTA ÖGONBLICK, DET LEDDE TILL MYCKET SKRATT OCH FÖRHOPPNINGSVIS MINDRE SMÄRTA FÖR PETRI.

MATILDA :-)