Neurolinjen

Skråmträsk

Kategori: Allmänt
I ett riktigt snöoväder begav vi oss söderut, närmare bestämt mot Skråmträsk dit vi skulle på studiebesök. Väl framme så började vi med att fika i den mysiga och välbevarade kvarnen. På sommaren har de öppet ett fik och där de även har konserter och teaterevenemang. 

                        

Efter fikat gick vi till huset där de har sin skotillverkning och fick en mycket intressant inblick i hur Skråmträskskon kom till, allt började här på Framnäs folkhögskola..... :-)

Skråmträsk skon startade 1989 och hette då Eriks skoverkstad, 1996 byttes till namnet Skråmträskskon. Här kommer lite bilder från besöket!

                       Efter besöket var det hör tid för lunch, den intogs på Älvy, på Campus i Skellefteå. Sen några hembesök och ännu senare hem mot Framnäs!
Hälsningar /Alla vi som var där!

Studiebesök

Kategori: Allmänt

Hej!
Onsdag 18/4 är vi inte vid datorerna. Då är vi på studiebesök. Återkommer med bilder mm..... Mvh Alla

Påsk

Kategori: Allmänt

Snart så har vi påsklov men har just nu IKT. Vi har nu suttit och kollat upp om Skråmträskskon eftersom vi efter lovet ska åka dit på studiebesök så att vi ska få lära oss mer om det.
Jag själv har redan ett par Skråmträskskor och har tidigare spelat musik med en av De som äger firman, Erik Hellgren. Det borde förhoppmingsvis vara trevligt och intressant!

Men först så blir det påsk!