Neurolinjen

VINTERPROJEKTET

Kategori: Allmänt

     
            

HÄR JOBBAR VI FÖR FULLT MED VÅRAT VINTER PROJEKT. HÄR SER NI LITE FLER BILDER ÖVER HUR ARBETET FORTSKRIDER. ETT RIKTIGT TEAMWORK. NÅGON KAFFE PAUS OCH KORVGRILLNING RYMDES OXÅ PÅ PROGRAMMET. VI ÅTERKOMMER MED BILDER PÅ DET FÄRDIGA RESULTATET. VI TACKAR JÄVREGÅRDEN OCH STORMYRBERGETS LANTGÅRD FÖR LÅNET AV ICE BOXARNA OCH JANNE K FÖR FORMARNA TILL SKULPTURERNA SOM VI FICK LÅNA. ETT STORT TACK ÄVEN TILL JAN SOM SKOTTADE ÅT OSS.

SNÖ ÄNGELN

Kategori: AllmäntJAG KÄNDE SÅN  GLÄDJE ATT FÅ LIGGA DÄR  UNDER SOLENS STRÅLAR. 

JAG KÄNDE MIG SOM BARN PÅ NYTT NÄR JAG LÅG DÄR I SNÖN.

// MATILDA

Vintertema

Kategori: Allmänt


Hårt arbete! Fokusen på topp! Känner ingen kyla trots -20 drygt! Här ser ni början på bivacen och snöskulpturena. Återkommer senare med mer bilder!

Vintertema

Kategori: Allmänt
!6-17 februari 2 utedagar nere vi Berraträsk. 2 riktigt kalla dagar -20 drygt.Soligt och fint. Personalen lekte med döden och störde Petri trots hans varning lyssnade inte personalen. Bilderna talar för sig själv. Efter denna händelse återgick Petri till sitt arbete med bivacbygge. Man ska inte gå på gamla brottare! Sa Petri!!!!

vinterskoj

Kategori: Allmänt

  
Vi hade de skoj! Det här är en fotboll om nån undrar men den är inte klar.
Nere vid Berraträsk i snitt så var det -20...16-17 februari var det vi gjorde det här.

jokkmokks marknad

Kategori: Allmänt


det var roligt. vi åt på lilla paradiset, det är en pizzeria i Jokkmokk. den bästa pizzan heter jokkmokk, på den pizzan är det oxfile,lök, tomat mm. Jag och micke hade en trevlig dag tillsammans vi promenerade till öl kåtan.
micke hittade 0,5 kilo suovas (det är torkat ren kött).det kommer vi säkert äta upp så småningom. senare så for alla hem men då for jag med några kompisar  tilll kåtan, men det vart lite fel på värmen, dom fick inte igång värme utblåsen, så då gick vi vidare

jokkmokk

Kategori: Allmänt


Vi började dagen tidigt, vi åkte våran buss sen nar vi kom till Jokkmokk så for vi på City café (Martin`s café)  typ -20 C ungefär 3 timmar tog det att gå genom marknaden hemma på framnäs ca 18