Neurolinjen

Konst lektion

Kategori: Allmänt

   
Johan                       Petri                         Daniel                    

 
    Micke                      Matilda                     Annso


  Här jobbar vi på för fullt med figurer vi gjort av oss själva. Figurerna och tavlor som vi gjort på våran konstlektion kommer att hänga upp på Cafe Krokodil. Våran konst hänger från 4 februari och hela månaden ut. Vi kommer att ha vernissage lördag den 14/2 kl:11.00-13.00. Detta får ni inte missa, kom och kolla!!

Slutet av Januari

Kategori: Allmänt

En liten väderprognos! Blåsigt med snöbyar i norr! -2 och för tillfället inget snöfall. Vårat konst projekt är i slut fasen. Idag är det stektsaltsill till lunch så det är risk för klämmackor för många. I början av februari ska vi på linjen till Jokkmokk på marknad och det ska bli trevligt och kanske blir det en korv eller souvas. Till helgen reser många hem och för oss som blir kvar blir det bio " Benjamin Buttons otroliga liv " Trevlig helg Matilda och alla andra

Våren 2009

Kategori: AllmäntNu har vårterminen startat, och vackert vinter vy är det utanför våran matsal.
Alla tillbaka efter ett välbehövligt lov :-)
Vi jobbar nu för fullt med att avsluta vårat konstprojekt , resultatet kan ni se på Krokodil under februari månad, vi återkommer med mer info om det framöver.
Idag startar vi upp "hjärnjobbet", där fördjupar vi oss i våra egna skador och hjärnans funktioner. Det kommer att bli jätte intressant !!