Neurolinjen

Tre generationer snyggingar

Kategori: AllmäntJag hade besök av mamma och mormor på skolan. Vi var ensamma, mina kurskompisar hade åkt hem på långhelg. Jag visade dom Grans och Granparken, det uppskattade dom mycket. Vi var in till Piteå två dagar och tog två cykelturer. Vi var bland annat till CatarinaK, keramiker, så jag visa dom vart jag köpte deras julklappar :-)
Vi promenerade även vid kanalen som går genom stan och åt en middag på Thaigarden. Det var jätte trevlig att dom var här, jag ville så gärna visa mormor Framnäs och vart jag bott de senaste 2 åren.
// vid tangenterna Matilda

Helg på Framnäs

Kategori: Allmänt

Kökets middag fick vänta, vi valde att gå på Sunes gatukök, alla var med utom Petri. Min grillbiff var jätte god, jag vet inte med dom andra men dom verkade nöjda. Lördag gick vi en promenad till Reprisen, det är en scondhand affär med allt möjligt från möbler till porslin. Sen fortsatte promenaden in till kyrkstygorna och centrala Öjebyn. På kvällen tittade vi på den fåniga melodifestivalen, men det blev i allafall rätt låt som vann, Norge.
Söndag cyklade jag med Petri på side by side cykeln in till Piteå och köpte en glass,det var bra väder, solen sken och fåglarna kvittrade, en perfekt dag för en cykeltur.

// vi datorn matilda

Jävre

Kategori: Allmänt

vi har blivit bjuden på en helt fantastisk middag av Katrin (johans moster) och Hasse.
men vi har problem med bilderna som vi har från middan men dom kommer så fort som möjligt.
Dom bjöd på en helt fantastisk toast som förrätt och senare så kom det grillad fläskfile.
Alla fick inte äran och va där men vi som var där var hasse, Katrin,po,turid,micke grenvall,johan,Petri Salo,Carola, Vera

Jillian dagar

Kategori: Allmänt


I slutet av april hade vi besök av Jillian Campana dramapedagog från USA  som numera är bosatt i Indien. 4 intensiva dagar med drama som avslutades med en föreställning gjord av kursdeltagarna på neurolinjen. En föreställning som blev ungefär 34 minuter.