Neurolinjen

Kring 23+ grader.

Kategori: Allmänt

Vi har lunch och så många som möjligt försöker äta ute i solen.
Alla sitter ute och njuter och det blir nästan jobbigt att vara ute pga värmen som är i luften och som är pga solen.
Sen tänker man tillbaka ungefär en månad, då var det ju nästan snö ÖVERALLT.
Man ser på våra bilder från Friluftsdagen att det nästan ser ut som om vi då var i ett annat land än så som det ser ut nu vid skolan.
Vi hoppas bara att denna värme håller i sig.
Snart slutar vi och får sommarlov, då blir det jobb,festivaler och en semester till Australien för att hälsa på storebror.
Det längtar jag redan till.
// Jens Andersson.

vad som händer här framöver

Kategori: Allmänt

hejsan nu är det ju snart slut på det hära läsåret. Matilda går ut och har en lägenhet i Falun som hon ska bo i.
Nu på torsdag, fredag så ska vi ha utejobb i bastun som vi håller på att bygga (renovera) vi spikar upp panel på väggarna och vi är just färdig med trägolvet som vi har lagt ut och spikat fast. Vi kommer säkert kratta och göra det fint på gården vid stugan. Vi ska ta med bloggkameran så bilder får ni lite senare

Ni får nöja er med den här bilden tillsvidare/Johan

vad som har hänt

Kategori: Allmänt
På fysen hade vi ridnig, vi var på prk = piteåridklubb.  Vi hann endast rida en gång på grud av att hästarna blev halta och dom fick ont i ryggen, alla tyckte att det var tråkigt.
Vi har även hunnit med ett studie besök  på ssab stål idustri i Luleå. Det var intressant. Efteråt käkade vi lunch på stan vi hann också med en sväng på stan.   det var en bra dag.
/matilda  

skolarbete

Kategori: Allmänt

Klassen delades in i två grupper.En grupp var inne och hade lektioner,den andra var ute och jobbade med bastun.Den är inte klar men påbörjad.Skolan hade även temadagar(aktiv fritid)man fick välj ett område man ville jobba med.Jag valde fiske,man ska ha fiskekort I älven nedanför skolan!!!!!

Vi har även eldat i grillringen nere vid älven(bärra träsk)det är avslappnande