Neurolinjen

Friluftsdag och påsklov

Kategori: Allmänt

Vi går snart på påsklov, närmare bestämt på onsdag. I går var vi på friluftsdag på Skeppet ute på havsbadet resten av dagarna blir det vanliga lektioner. På skeppet fanns det möjlighet att bowla, spela golf och fika. Det är en fantastisk utsikt över havet...
Glad påsk på er!!

Drama

Kategori: Allmänt

Efter sportlovet vi nyligen har haft så fick vi på skolan ha drama. Vi fick då under 2 dagar arbeta med drama tillsammans med Jillian Campana som kommer från Montana i USA. På de 3 bilderna som ni ser här så kan ni se hur det såg ut när vi agerade. Först så är det en bild när vi agerade som en maskin där vi alla var olika delar av maskinen som samarbetade. Senare så är det en bild på hur vi visade på sådant vi tidigare hade gjort innan olyckan vi hade varit med om och jag visade då på fotboll spelande. På den sista bilden så kan du se de olika stegen som vi i olika grupper skrev upp att vi hade gjort efter skadan. Dessa saker var relativt liknande mellan de olika grupperna.

Tomas Ledin

Kategori: Allmänt

Efter två trevliga utedagar så styrde några av oss kosan till Luleå, vi åt middag på Baan Thai och sedan mot Coop Arena och Tomas Ledin!! En riktigt bra show, vi klappade i takt och sjöng med i över två timmar, härligt slut på veckan!!

Vinterdagar på Framnäs

Kategori: Allmänt

Då har vi haft årets vinterdagar på Framnäs 7-8 februari. Ett uppskattat avbrott i skolarbetet. I år hade vi vår bagarstuga som värme och fikarum. Alla 3 neurokurserna deltog. Vi gjorde 5 skulpturer. Vi eldade i bagarstugan och körde lite "Bakeoff" i bakugnen. Nu är det ungefär ett år till nästa gång och då ska vi försök se om vi lyckas bygga en igloo.

V 10

Kategori: Allmänt

Nu är vi alla tillbaka efter ett välbehövligt sportlov. Torsdag och fredag har vi vintertema dagar, dvs att vi är ute och jobbar med snöskulpturer i två hela dagar. Vi har förberett modeller på hur skulpturerna ska se ut i lera på konstlektionerna. Bilder kommer till veckan!