Neurolinjen

Avslutningslunch med gänget

Kategori: AllmäntVi åt lunch på golden dragon .Vi åt pasta med oxsfile med västerbottsens ost. Det var gott!!. Desserten var husets tårta och den bestod    av blåbär och hallon!!!
I sommar ska jag börja praktisera hemma i Falun 
Nu har jag lagt in mitt sista inlägg på bloggen. TREVLIG SOMMAR MATILDA!!!!

Sommar 2010

Kategori: Allmänt

Vi ska försöka ha en mycket trevlig sommar. Och det tycker jag att ni ska försöka ha. Det blir nog en sommar utan Motor cykel nu igen. Men jag ska nog ha en trevlig sommar. Det blir väll något som man inte gjort på många år. Resa med bil men det blir inte roligt. Men man får inte vara så tråkig att dömma något i förväg innan man har gjort det. Men jag hoppas att det blir en fin sommar så man kan klippa gräs. Det brukar jag göra på somarn. Och sen hoppas jag det blir en fin sommar i år 2010. Men jag har hoppats att det blir en varm sommar när jag hade motorcykel och man hoppas på ett fint väder när man var ute och körde. Och det var oftast mycket bra väder. Men det var inte alltid så tur med vädret så man fick en liten dusch. Men det får man räkna med när man kör motorcykel. Det är som jag brukar säga att det inte finns nå dåliga väder bara dåliga kläder.

Mvh/ Petri

Hej då mathilda

Kategori: Allmänt

Hej då och komm i håg en sak. Ha en ricktigt bra frammtid så njut ricktigt mycket av frammtiden. Du skall ha det ricktigt mycket bra.Till mathilda som ger sigut i det ricktiga livet. Ja själv så tänker jag mig ha en mycket bra och rogivande sommar,till sammans med nära och kära.Rock n RollMVH DANNE

jokkmokk 6.0

Kategori: Allmänt

goddag mina kära läsare nu är det skolavslutning på fredag0604.
Jag har ej nåt färdigt sommarjob men jag ska försöka få nånting att göra under sommarn.
Som det ser ut nu så kommer vi fara till örebro för att besöka min syster Julia och se allsvenskt fotboll.
Fotbolls VM kommer säkert bli roligt. vi kommer säkert att va mycket i Randijaur där vi har stuga och där så fiskar vi bastar och i stort sätt bara mår bra.       Jag har inte så mycket planerat men jag hoppas på att skaffa mig en lägenhet i Jokkmokk men vi får se hur det går ekonomiskt. Jag ska på midnatts trav i Boden med min far P-o och efter det så blir det fortsättning på western farm/johan

Sommaren 2010

Kategori: Allmänt

Skolans avslutning på fredagen den 4 juni 2010.
Klassen ska bjuda på eventuella överraskningar.
Sen ska jag hem med moder och den 8 juni 2010 så börjar jag på
en ny praktik inom filmbranshen, hemma i Skellefteå.
Blir även mycket tid med kompisar och hänga med dom.
Sen får jag äkta lov och ledighet, med besök på festivaler, tills den 31 juli då
väskorna ska vara packade och digital kameran ska vara tömd på gamla bilder,
och jag ska kunna sätta mig på flygplanet och njuta av den 22 timmars
resa ner mot Australien.

Inte för att det vore bra för mig, men nog vore det skoj
om solen kunde förgylla sommaren med sitt sken.

Sen har jag lovat mig själv att jag ska
försöka maila bilder från Australien och sådant till Rikard och Carola på IKT.

/ - Jens

SOMMARLOV!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Sommaren är här!!Barnen planerar semester på LEGOLAND men dom vuxna har inte bestämt än .Vårbruket är i full gång och jag vill hjälpa till med det.Inget är planerat men fiske lockar,även nasafjäll under sommaren.Annars har jag tänkt ta det lugnt och njuta av det vackra vädret.Det finns mycket att se i Ragvaldsträsk så sommaren är räddad.NJUT OCH TA DET LUGNT!!!!!!! TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR PETER KARLSSON!